ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Το Όραμα και η Αποστολή μας συνοψίζουν τη φιλοδοξία μας, τον τρόπο συνεργασίας με τους πελάτες μας και, ως εκ τούτου, τη θέση μας στο μέλλον.

Το Όραμά μας

Να είμαστε ο πιο συναρπαστικός ηγέτης στην παροχή πληροφοριών της αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο.

Η Αποστολή μας

Η Αποστολή μας πηγαίνει τη δήλωση του οράματός μας ένα βήμα παρακάτω και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο θα το κατορθώσουμε.

 Θα ενθουσιάσουμε μέσα από την εφαρμογή πρωτοποριακών εφαρμογών, την επίλυση προβλημάτων ακόμα και πέρα από τις προσδοκίες των πελατών μας.

Οι υπάλληλοί μας είναι συνέταιροι στο μέλλον μας & κοινωνοί των επιθυμιών μας.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να δημιουργήσουν ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα με την συνεχή παροχή πληροφοριών & γνώσης, βελτιώνοντας τελικά τα επιχειρηματικά τους αποτελέσματα.

Ζητούμε από τους πελάτες μας να μας δίνουν τα σχόλιά τους σχετικά με την επίτευξη ή όχι των οραμάτων μας…

Αναζητούμε τη συνεχή βελτίωση και παρ’ όλο που αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σωστά για όλους τους πελάτες μας, βασιζόμαστε σε μια στενή και ειλικρινή σχέση για να βεβαιώσουμε ότι έχουμε την ευκαιρία να παρέχουμε εξαιρετική εμπειρία.

Για να  μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο customer.experience@jato.com και όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο θα σας απαντήσουμε μέσα σε 24 ώρες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ