Globális gépjárműipari
adatszolgáltatás

OUR KNOWLEDGE IS YOUR POWER

Tovább

Segítség a megfelelő
döntéshez

OUR KNOWLEDGE IS YOUR POWER

Tovább

Pontos és naprakész
információk

OUR KNOWLEDGE IS YOUR POWER

Tovább

Az önök partnerei vagyunk

Megértjük, hogy ügyfeleinknek egyre több kihívással kell szembenézniük, ezért olyan eszközöket kínálunk számukra, amelyekkel helyes döntést hozhatnak és fejleszthetik vállalkozásuk teljesítményét.

Tájékozott döntéshozatal

Fontos szerepünk van abban, hogy vállalkozása naprakész legyen a legfrissebb ipari információkat illetően a termék életciklus minden állomásán, a fejlesztéstől a sikeres eladásig.

GÉPJÁRMŰIPARI ADATSZOLGÁLTATÁS

 • Globális piackutatás

  Információszolgáltatás és úttörő megoldások, amelyek átláthatóvá teszik a piacot

 • Naprakész információk

  Segítségükkel ügyfeleink valóban megalapozott stratégiai és taktikai döntéseket hozhatnak

 • Saját igényekre szabott elemzés

  Megoldások és tanácsok a gépjárműipar számos különböző kihívására

 • „A JATO azért jött létre, hogy megkönnyítsük a döntéshozatalt a gépjárműipar területén. Vállaltuk, hogy pontos és naprakész információval látjuk el ügyfeleinket, és kutatási tevékenységünkben továbbra is ez a legfontosabb. Büszkék vagyunk arra, hogy segítségünkkel ügyfeleink valódi versenyelőnyre tehetnek szert a piacon.”

  Jake Shafran — Alapító és Elnök
 • „Kötelességem annak biztosítása, hogy a JATO továbbra is a legmegbízhatóbb információforrás legyen ügyfeleink számára. Ennek érdekében az élen kell járnunk a technikai eszközök alkalmazásában, valamint alapos munkával és együttműködéssel fel kell térképeznünk ügyfeleink céljait és igényeit. Egyszerűen arra törekszem, hogy a legjobbak legyünk, és munkánk minden szempontból értékes legyen.”

  Andy Rothery — Vezérigazgató