ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ της JATO

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων( Δήλωση Απορρήτου)

 

Καλωσήλθατε στην Δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων της JATO.

 

Η JATO σέβεται την ιδιωτικότητά σας και δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η δήλωση απορρήτου θα σας ενημερώσει για το πώς φροντίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (ανεξαρτήτως από πού την επισκέπτεστε) και θα σας αναφέρει τα δικαιώματα απορρήτου σας και πώς σας προστατεύει ο νόμος.

 

Αυτή η δήλωση απορρήτου παρέχεται σε μορφή ενοτήτων έτσι ώστε να μπορείτε να κατευθύνεστε σε συγκεκριμένους τομείς που ορίζονται παρακάτω. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το Γλωσσάριο για να κατανοήσετε την έννοια κάποιων όρων που χρησιμοποιούνται σε αυτή τη δήλωση απορρήτου.

 

 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

 1. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ

 

 1. ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 

 1. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 

 1. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

 1. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΕ

 

 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

 1. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

 1. ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

 

 1. ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ

 

 

 

 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

 

 

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

 

Αυτή η δήλωση απορρήτου έχει σκοπό να σας πληροφορήσει σχετικά με το πώς η JATO συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα μέσα από τη χρήση σας σε αυτή την ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε στοιχείων ενδέχεται να παρέχετε μέσω της ιστοσελίδας όταν υποβάλλετε τα στοιχεία σας στον τομέα Επικοινωνήστε μαζί μας, όταν αγοράζετε ένα προϊόν ή όταν παίρνετε μέρος σε μία έρευνα.

 

Η ιστοσελίδα αυτή δεν απευθύνεται σε παιδιά και εν γνώσει μας δεν συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με παιδιά. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της JATO απευθύνονται κυρίως σε επιχειρήσεις και όχι σε καταναλωτές, και επίσης δεν συλλέγουμε συνειδητά δεδομένα σχετικά με την προσωπική ζωή των ανθρώπων αντί της επαγγελματικής τους ζωής.

 

Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτή τη δήλωση απορρήτου μαζί με οποιαδήποτε άλλη δήλωση περί απορρήτου ή ορθής επεξεργασίας που ενδέχεται να παρέχουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όταν συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα έτσι ώστε να είστε πλήρως ενήμεροι για το πώς και το γιατί χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας. Η δήλωση αυτή συμπληρώνει και δεν παρακάμπτει τις άλλες δηλώσεις.

 

 

 

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (CONTROLLER)

 

 

Η ‘JATO’ αποτελείται από διαφορετικές νομικές οντότητες, λεπτομέρειες των οποίων μπορείτε να βρείτε εδώ. Η δήλωση αυτή ανακοινώνεται εκ μέρους του ομίλου JATO, επομένως όταν αναφέρουμε τις λέξεις ”JATO”, “εμείς”, “εμάς” ή “δικά μας” σε αυτή τη δήλωση, αναφερόμαστε στη σχετική εταιρεία του ομίλου της JATO που είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των στοιχείων σας, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής εταιρίας JATΟ Dynamics Ελλάς Μ.ΕΠΕ. Η JATO Dynamics Ltd, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ του Ομίλου καθώς και υπεύθυνος για αυτή την ιστοσελίδα.

 

Έχουμε διορίσει έναν Chief Security Officer (CSO) ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εποπτεία των ερωτήσεων σχετικά με αυτή τη δήλωση απορρήτου. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη δήλωση απορρήτου, συμπεριλαμβανομένου οιουδήποτε αιτήματός σας για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Chief Security Officer (CSO) χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία:

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Τα πλήρη στοιχεία μας είναι:

 

Πλήρης ονομασία της εταιρείας του Ομίλου JATO: JATO Dynamics Limited

 

Όνομα του Chief Security Officer (CSO) Nick Truman

 

Email: enquiries@jato.com

 

Ταχυδρομική διεύθυνση: Hunton House, Highbridge Estate, Oxford Road, Uxbridge, UB8 1LX, UK

 

Τηλέφωνο: +44 (0)20 8423 7100

 

Έχετε το δικαίωμα να κάνετε καταγγελία οποιαδήποτε στιγμή στο Γραφείο Επιτρόπου Πληροφόρησης (ICO), την εποπτική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου για θέματα προστασίας δεδομένων (www.ico.org.uk). Θα εκτιμούσαμε, ωστόσο, την ευκαιρία να ασχοληθούμε με τις ανησυχίες σας προτού προσεγγίσετε τον ICO, επομένως παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας σε πρώτη φάση.

 

 

 

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ

 

Η έκδοση αυτή ανανεώθηκε το Μάιο του 2018.

 

 

Είναι σημαντικό τα προσωπικά στοιχεία σας που κατέχουμε να είναι ακριβή και επικαιροποιημένα. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν κατά τη διάρκεια της εμπορικής μας σχέσης αλλάξουν τα προσωπικά σας στοιχεία.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

 

Αυτή η ιστοσελίδα ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους σε ιστοσελίδες, επεκτάσεις και εφαρμογές τρίτων. Κάνοντας κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους ή ενεργοποιώντας αυτές τις συνδέσεις ενδέχεται να επιτρέπεται σε τρίτους να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα σχετικά με εσάς. Δεν ελέγχουμε αυτές τις ιστοσελίδες τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δηλώσεις απορρήτου τους. Όταν εγκαταλείπετε την ιστοσελίδα μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε την ειδοποίηση απορρήτου για κάθε ιστοσελίδα που επισκέπτεστε.

 

 

 1. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ  

 

 

 

Προσωπικά δεδομένα, ή προσωπικά στοιχεία, σημαίνει οποιαδήποτε πληροφορία για ένα άτομο από την οποία μπορεί να ταυτοποιηθεί. Δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτά στοιχεία από τα οποία έχει αφαιρεθεί η ταυτότητα του ατόμου (ανώνυμα στοιχεία).

 

Ενδέχεται να συλλέξουμε, χρησιμοποιήσουμε, αποθηκεύσουμε και μεταφέρουμε διαφορετικά είδη προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία συγκεντρώσαμε ως εξής:

 

 

 • Δεδομένα Ταυτότητας που περιλαμβάνουν όνομα, επίθετο, όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό, τίτλο.
 • Δεδομένα Επικοινωνίας που περιλαμβάνουν διεύθυνση, email και τηλέφωνα.
 • Οικονομικά Δεδομένα που περιλαμβάνουν λογαριασμό τραπέζης και στοιχεία κάρτας πληρωμών.

 

 • Δεδομένα Συναλλαγών που περιλαμβάνουν στοιχεία πληρωμών από και προς εσάς καθώς και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών που έχετε αγοράσει από εμάς.
 • Τεχνικά Δεδομένα που περιλαμβάνουν διευθύνσεις IP, τα στοιχεία σύνδεσής σας, τύπο και έκδοση του browser, ρύθμιση ζώνης ώρας και τοποθεσία, τύπους και εκδόσεις επεκτάσεων του browser, λειτουργικό σύστημα καθώς και πλατφόρμα και άλλου είδους τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση σε αυτή την ιστοσελίδα.
 • Δεδομένα του Προφίλ σας που περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη και το συνθηματικό σας, αγορές ή παραγγελίες που έχουν γίνει από εσάς, προτιμήσεις, σχόλια και απαντήσεις σε έρευνες.
 • Δεδομένα Χρήσης που περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
 • Δεδομένα Marketing και Επικοινωνίας που περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις σας στη λήψη υλικού marketing από εμάς και τα τρίτα μέρη μας καθώς και τις προτιμήσεις σας επικοινωνίας.

Ενδέχεται, επίσης, να συλλέξουμε, χρησιμοποιήσουμε και κοινοποιήσουμε Συγκεντρωτικά Δεδομένα όπως στατιστικά και δημογραφικά στοιχεία για οποιονδήποτε σκοπό. Συγκεντρωμένα δεδομένα ενδέχεται να προέρχονται από τα προσωπικά σας δεδομένα αλλά δεν θεωρούνται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, καθώς αυτά τα στοιχεία δεν αποκαλύπτουν άμεσα ή έμμεσα την ταυτότητά σας. Για παράδειγμα, μπορεί να συγκεντρώνουμε τα Δεδομένα Χρήσης σας για να υπολογίσουμε το ποσοστό των χρηστών που έχουν πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη λειτουργία της ιστοσελίδας. Ωστόσο, εάν συνδυάσουμε ή συνδέσουμε Συγκεντρωτικά Δεδομένα μα προσωπικά σας δεδομένα έτσι ώστε να μπορούν άμεσα ή έμμεσα να σας ταυτοποιήσουν, θεωρούμε τα συνδυασμένα αυτά δεδομένα ως προσωπικά δεδομένα που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την παρούσα δήλωση απορρήτου.

Δεν συλλέγουμε οποιαδήποτε Ειδική Κατηγορία Προσωπικών Δεδομένων σχετικά με εσάς (αυτό περιλαμβάνει στοιχεία της φυλής ή της εθνικότητάς σας, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, σεξουαλική ζωή, σεξουαλικό προσανατολισμό, πολιτικές πεποιθήσεις, συνδικαλιστική ιδιότητα, πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας καθώς και γενετικά και βιομετρικά δεδομένα). Επίσης, δεν συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ποινικές καταδίκες και αδικήματα.

ΕΑΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Όπου χρειάζεται βάσει νόμου να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα, ή σύμφωνα με τους όρους μιας σύμβασης που έχουμε με εσάς , και δεν παρέχετε αυτά τα δεδομένα όταν σας ζητηθούν, ενδέχεται να αδυνατούμε να εκτελέσουμε το συμβόλαιο που έχουμε ή προσπαθούμε να υπογράψουμε με εσάς (για παράδειγμα, για να σας παρέχουμε αγαθά και υπηρεσίες). Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσουμε ένα προϊόν ή μία υπηρεσία που λαμβάνετε από εμάς, αλλά θα σας ειδοποιήσουμε τότε σε μια τέτοια περίπτωση.

3.  ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Χρησιμοποιούμε διάφορες μεθόδους για να συλλέξουμε δεδομένα από και σχετικά με εσάς συμπεριλαμβανομένων:

 • Άμεσες αλληλεπιδράσεις. Μπορεί να μας παρέχετε την Ταυτότητά σας, Στοιχεία επικοινωνίας, Προφίλ, Στοιχεία Marketing και Οικονομικά συμπληρώνοντας έντυπα ή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω ταχυδρομείου, τηλεφώνου, email ή άλλο μέσο. Εδώ περιλαμβάνονται προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε όταν
 • κάνετε αίτηση για κάποιο προϊόν ή υπηρεσία μας
 • υποβάλλετε πληροφορίες μέσω του τομέα αυτής της ιστοσελίδας ‘Επικοινωνήστε Μαζί μας’
 • εγγράφεστε στις υπηρεσίες ή στις ανακοινώσεις μας
 • ζητάτε να σας αποσταλεί υλικό marketing
 • παίρνετε μέρος σε διαγωνισμό, προωθητική ενέργεια ή έρευνα, ή
 • μας δίνετε κάποια ανατροφοδότηση.
 • Αυτοματοποιημένες τεχνολογίες ή αλληλεπιδράσεις. Καθώς αλληλεπιδράτε με την ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να συλλέγουμε αυτόματα Τεχνικά Δεδομένα σχετικά με τον εξοπλισμό σας, τις ενέργειες του προγράμματος περιήγησης ιστού (browser) σας ή σχετικά μοτίβα ενεργειών σας. Συλλέγουμε αυτά τα προσωπικά στοιχεία χρησιμοποιώντας cookies, server logs και άλλες συναφείς τεχνολογίες.
 • Από τον εργοδότη σας. Εάν ο εργοδότης σας είναι πελάτης, προμηθευτής ή πιθανός πελάτης ή προμηθευτής της JATO, μπορεί να λαμβάνουμε Δεδομένα Ταυτότητας και Επικοινωνίας από τον εργοδότη σας.
 • Από δημόσιες πηγές. Μπορεί να λαμβάνουμε Δεδομένα Ταυτότητας και Επικοινωνίας σχετικά με εσάς από δημόσιες πηγές, για παράδειγμα από την ιστοσελίδα του εργοδότη σας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλες ιστοσελίδες.

 

 

 1. ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως μας επιτρέπει ο νόμος. Ως επί το πλείστον, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Σε περίπτωση που χρειάζεται να εκτελέσουμε το συμβόλαιο που πρόκειται να υπογράψουμε ή που ήδη έχουμε μαζί σας.
 • Σε περίπτωση που κρίνεται αναγκαίο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (ή τρίτου μέρους) και τα δικά σας συμφέροντα και θεμελιώδη δικαιώματα δεν υπερισχύουν αυτών.
 • Σε περίπτωση που πρέπει να συμμορφωθούμε με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση.

ΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Παραθέτουμε παρακάτω σε μορφή πίνακα μια περιγραφή όλων των τρόπων με τους οποίους σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και σε ποιές από τις νομικές βάσεις στηριζόμαστε για να το πράξουμε. Προσδιορίσαμε, επίσης, τα νόμιμα συμφέροντά μας, όπου ενδείκνυται.

Σημειώστε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερες από μία νομικές βάσεις, ανάλογα με το συγκεκριμένο σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε λεπτομέρειες για το ειδικό νομικό υπόβαθρο στο οποίο βασιζόμαστε για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπου παρουσιάζονται περισσότερα από ένα υπόβαθρα στον παρακάτω πίνακα.

 

 

Σκοπός/Δραστηριότητα

 

Τύπος δεδομένων

 

Νόμιμη βάση για την επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του θεμιτού συμφέροντος

 

Για να σας καταχωρήσουμε ως νέο πελάτη

 

(α) Ταυτότητα

(β) Επικοινωνία

 

Εκτέλεση συμβολαίου που έχουμε με εσάς

 

Για να επεξεργαστούμε και να παραδώσουμε την παραγγελία σας, που συμπεριλαμβάνει:

(a) Διαχείριση πληρωμών, αμοιβών και χρεώσεων

(b) Συλλογή και ανάκτηση χρημάτων που οφείλονται σε εμάς

 

(α) Ταυτότητα

(β) Επικοινωνία

(γ) Οικονομικά

(δ) Συναλλαγές

(ε) Marketing και Επικοινωνία

 

(a) Εκτέλεση ισχύοντος συμβολαίου με σας

(b) Αναγκαίο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να ανακτήσουμε χρέη που μας οφείλονται)

 

Για τη διαχείριση της σχέσης μαζί σας, το οποίο θα περιλαμβάνει:

(a) Ειδοποίηση σχετικά με αλλαγές στους όρους και την πολιτική απορρήτου

(b) Να σας ζητήσουμε να αφήσετε μια κριτική ή να πάρετε μέρος σε μια έρευνα

 

(α) Ταυτότητα

(β) Επικοινωνία

(γ) Προφίλ

(δ) Marketing και Επικοινωνία

(a) Εκτέλεση ισχύοντος συμβολαίου με σας

(b) Αναγκαίο για τη συμμόρφωση σε νομική υποχρέωση

(c) Αναγκαίο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να κρατάμε τα αρχεία μας ενήμερα και να μελετάμε πώς χρησιμοποιούν τα προϊόντα/υπηρεσίες μας οι πελάτες μας)

 

Για να μπορέσετε να συμμετέχετε σε κλήρωση, διαγωνισμό ή να σε μια έρευνα

 

(α) Ταυτότητα

(β) Επικοινωνία

(γ) Προφίλ

(δ) Χρήση

(ε) Marketing και Επικοινωνία

 

(a) Εκτέλεση ισχύοντος συμβολαίου με σας

(b) Αναγκαίο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να μελετήσουμε πώς χρησιμοποιούν τα προϊόντα/υπηρεσίες μας οι πελάτες μας, να τα εξελίξουμε και να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας)

 

Για τη διαχείριση και την προστασία αυτής της ιστοσελίδας (όπως λύση προβλημάτων, ανάλυση δεδομένων, δοκιμές, συντήρηση συστήματος, μελέτες και φιλοξενία δεδομένων)

 

(α) Ταυτότητα

(β) Επικοινωνία

(γ) Τεχνικά

 

(a) Αναγκαίο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (για τη διαχείριση της επιχείρησής μας, την παροχή υπηρεσιών διοίκησης και πληροφορικής, την ασφάλεια δικτύων, την πρόληψη της απάτης και στο πλαίσιο μιας αναδιοργάνωσης των επιχειρήσεων ή της αναδιάρθρωσης του ομίλου)

(b) Αναγκαίο για τη συμμόρφωση σε νομική υποχρέωση

Να χρησιμοποιήσουμε την ανάλυση των δεδομένων για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας, τα προϊόντα/ υπηρεσίες μας, το μάρκετινγκ, τις σχέσεις με τους πελάτες μας και τις πρακτικές μας

 

(α) Τεχνικά

(β) Χρήση

 

Αναγκαίο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να ορίσουμε τύπους πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να διατηρήσουμε τον ιστότοπό μας ενημερωμένο και σχετικό, να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και να ενημερώσουμε τη στρατηγική μας του μάρκετινγκ)
Να σας κάνουμε προτάσεις και συστάσεις σχετικά με προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

 

(α) Ταυτότητα

(β) Επικοινωνία

(γ) Τεχνικά

(δ) Χρήση

(ε) Προφίλ

 

Αναγκαίο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να εξελίξουμε τα προϊόντα/υπηρεσίες μας και να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας)

 

 

 

MARKETING  

 

Αγωνιζόμαστε να σας προσφέρουμε επιλογές σχετικά με ορισμένες χρήσεις προσωπικών δεδομένων, ιδιαίτερα σχετικά με το μάρκετινγκ:

 

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

 

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα Δεδομένα σας Ταυτότητας, Επικοινωνίας, Τεχνικών, Χρήσης και Προφίλ για να σχηματίσουμε μια άποψη για το τι πιστεύουμε ότι μπορεί να θέλετε ή να έχετε ανάγκη, ή να σας ενδιαφέρει. Με αυτόν τον τρόπο αποφασίζουμε ποιά προϊόντα, υπηρεσίες και προσφορές μπορεί να έχουν σημασία για εσάς (αυτό το αποκαλούμε marketing).

 

Θα λαμβάνετε από εμάς υλικό marketing εάν μας έχετε ζητήσει πληροφορίες ή έχετε αγοράσει κάποιο αγαθό ή υπηρεσίες από μας και δεν έχετε ανακαλέσει τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη αυτού του υλικού marketing.

 

MARKETING ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ

Θα λαμβάνουμε άμεσα τη συγκατάθεσή σας προτού μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με οποιαδήποτε εταιρεία εκτός του ομίλου της JATO για δικούς τους σκοπούς marketing.

 

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Μπορείτε να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να σας στέλνουμε μηνύματα marketing οποιαδήποτε στιγμή στέλνοντας ένα email στο enquiries@jato.com ή ακολουθώντας τους συνδέσμους ανάκλησης συγκατάθεσης/διαγραφής σε οποιοδήποτε marketing email που σας στέλνουμε

Όπου ανακαλείτε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη αυτών των μηνυμάτων marketing, αυτό δεν ισχύει για προσωπικά δεδομένα που μας παρέχονται ως αποτέλεσμα μιας αγοράς προϊόντος/υπηρεσίας ή κάποιας άλλης συναλλαγής.

 

COOKIES 

Χρησιμοποιούμε “cookies” για να σας ταυτοποιήσουμε όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες υπό το https://www.jato.com/ και για να κτίσουμε ένα δημογραφικό προφίλ.

Το cookie είναι μια μικρή πληροφορία που στέλνει ένας διακομιστής ιστού σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, η οποία επιτρέπει στο διακομιστή να συλλέγει πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης.

Η χρήση των cookies από εμάς επιτρέπει επίσης στους εγγεγραμμένους χρήστες να βλέπουν μια εξατομικευμένη έκδοση του ιστότοπου.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να αρνείται όλα ή ορισμένα cookies, ή να σας ειδοποιεί όταν οι ιστοσελίδες ορίζουν ή έχουν πρόσβαση σε cookies. Στην περίπτωση που απενεργοποιήσετε ή αρνηθείτε τα cookies, παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι ενδέχεται κάποια τμήματα της ιστοσελίδας μας να μην είναι προσβάσιμα ή να μη λειτουργούν σωστά.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΟΠΟΥ

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το σκοπό για τον οποίο τα συλλέξαμε, εκτός εάν θεωρούμε εύλογα ότι χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσουμε για άλλο λόγο και αυτός ο λόγος είναι συμβατός με τον αρχικό σκοπό.

Εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για άσχετο σκοπό, θα σας ειδοποιήσουμε και θα σας εξηγήσουμε τη νομική βάση που μας επιτρέπει να πράξουμε σχετικά.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς να το ξέρετε ή να έχετε δώσει συγκατάθεση, σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες, όπου αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

 

 1. ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τα μέρη που αναφέρονται παρακάτω για τους σκοπούς που αναφέρονται στον πίνακα στην παράγραφο 4 παραπάνω.

 • Τρίτα Μέρη εντός Ομίλου όπως αυτά ορίζονται στο [Γλωσσάριο].
 • Τρίτα Μέρη εκτός Ομίλου όπως αυτά ορίζονται στο [Γλωσσάριο].
 • Τρίτα μέρη στα οποία μπορούμε να επιλέξουμε να πωλήσουμε, να μεταβιβάσουμε ή να συγχωνεύσουμε τμήματα της επιχείρησής μας ή των περιουσιακών μας στοιχείων. Εναλλακτικά, ενδέχεται να επιδιώξουμε την απόκτηση άλλων επιχειρήσεων ή τη συγχώνευσή τους. Αν συμβεί μια αλλαγή στην επιχείρησή μας, τότε οι νέοι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα με τον ίδιο τρόπο που ορίζεται στην παρούσα δήλωση απορρήτου.

Απαιτούμε από όλους τους τρίτους να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να τα αντιμετωπίζουν σύμφωνα με το νόμο. Δεν επιτρέπουμε στους παρόχους μας υπηρεσιών από τρίτους να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς και τους επιτρέπουμε μόνο να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για συγκεκριμένους σκοπούς και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

6.  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΕ/ΕΟΧ

Μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του ομίλου της JATO. Αυτό ενδέχεται να συνεπάγεται τη μεταφορά δεδομένων εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EE) ή Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) .

Οσάκις μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΕ/ΕΟΧ, διασφαλίζουμε ότι παρέχεται ένας παρόμοιος βαθμός προστασίας εξασφαλίζοντας την εφαρμογή τουλάχιστον μιας από τις ακόλουθες διασφαλίσεις:

 •  Όπου χρησιμοποιούμε συγκεκριμένους παρόχους υπηρεσιών, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένες συμβάσεις εγκεκριμένες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι οποίες δίνουν στα προσωπικά δεδομένα την ίδια προστασία που έχουν και στην Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το European Commission: Model contracts for the transfer of personal data to third countries.
 • Όπου χρησιμοποιούμε παρόχους με βάση τις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορούμε να τους μεταφέρουμε δεδομένα εάν αποτελούν μέρος της Ασφάλειας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Shield) που απαιτεί από αυτούς να παρέχουν παρόμοια προστασία στα προσωπικά δεδομένα που μοιράζονται μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το European Commission: EUUS Privacy Shield.

Παρακαλούμε Επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για τον ειδικό μηχανισμό που χρησιμοποιούμε για τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων εκτός της ΕΕ.

7.  ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε τυχόν απώλεια, χρήση ή πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο, αλλαγή ή αποκάλυψη. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους τους υπαλλήλους, τους πράκτορες, τους ανάδοχους έργου και άλλους τρίτους που είναι αναγκαίο για τη δουλειά να γνωρίζουν. Θα επεξεργαστούν μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις οδηγίες μας και θα υπόκεινται σε υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή διαδικασίες για την αντιμετώπιση τυχόν παραβιάσεων προσωπικών δεδομένων και θα ειδοποιήσουμε εσάς και οποιονδήποτε ισχύοντα ρυθμιστή για τυχόν παραβίαση όπου απαιτείται νομικά από μας να το πράξουμε.

8.  ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των στόχων για τους οποίους τα συλλέξαμε, μεταξύ άλλων για την ικανοποίηση οποιωνδήποτε νομικών, λογιστικών ή ερευνητικών απαιτήσεων.

Για να καθορίσουμε την κατάλληλη περίοδο διατήρησης προσωπικών δεδομένων, εξετάζουμε την ποσότητα, τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, τον πιθανό κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή την αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και αν μπορούμε να επιτύχουμε αυτούς τους σκοπούς με άλλα μέσα, καθώς και τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.

Βάσει νόμου οφείλουμε να διατηρούμε βασικές πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες μας για έξι χρόνια μετά τη λήξη της πελατειακής τους σχέση με μας για φορολογικούς λόγους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα στοιχεία σας: σύμφωνα με τα δικαιώματα του Κανονισμού GDPR όπως περιγράφονται στο παρόν έγγραφο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούμε να ανωνυμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα (έτσι ώστε να μην μπορούν πλέον να συνδεθούν μαζί σας) για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς στην οποία περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την πληροφορία επ’ αόριστον χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση προς εσάς.

9.  ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Υπό ορισμένες συνθήκες έχετε δικαιώματα σε σχάση με τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει των νόμων για την προστασία των δεδομένων. Παρακαλούμε πατήστε στους συνδέσμους παρακάτω για να μάθετε περισσότερα γι’ αυτά τα δικαιώματα:

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας.

ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάποια αμοιβή για να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή για να ασκήσετε κάποιο από τα δικαιώματά σας). Ωστόσο, ενδέχεται να χρεώσουμε μια λογική αμοιβή αν το αίτημά σας είναι σαφώς αβάσιμο, επαναλαμβανόμενο ή υπερβολικό. Εναλλακτικά, ενδέχεται να αρνηθούμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας υπό αυτές τις συνθήκες.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο ασφάλειας που διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα να τα λάβει. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας έτσι ώστε να επιταχύνουμε την απάντησή μας.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα μέσα σε ένα μήνα. Περιστασιακά μπορεί να μας χρειαστεί περισσότερο από ένα μήνα εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει αρκετά αιτήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε και θα σας κρατάμε ενήμερους.

10.  ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

Νόμιμο Συμφέρον σημαίνει το συμφέρον της επιχείρησής μας για τη διεύθυνση και τη διαχείρισή της για να μας δώσει τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία / προϊόν και την καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία. Βεβαιώνουμε ότι εξετάζουμε και εξισορροπούμε κάθε δυνητικό αντίκτυπο σε εσάς (θετικό και αρνητικό) καθώς και τα δικαιώματά σας προτού επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τα νόμιμα συμφέροντά μας. Δεν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για δραστηριότητες στις οποίες τα συμφέροντά μας υπερβαίνουν τις επιπτώσεις σε εσάς (εκτός αν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή εάν σε διαφορετική περίπτωση απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο).

Εκτέλεση Συμβολαίου σημαίνει επεξεργασία των δεδομένων σας όπου είναι απαραίτητο για την εκτέλεση μιας σύμβασης στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος ή για να λάβουμε μέτρα κατόπιν αιτήματός σας πριν συνάψουμε μια τέτοια σύμβαση.

Συμμόρφωση με νομική ή κανονιστική υποχρέωση σημαίνει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν αυτό είναι απαραίτητο, για συμμόρφωση με μια νομική ή κανονιστική υποχρέωση στην οποία υποκείμεθα.

ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ

ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ ΕΝΤΟΣ ΟΜΙΛΟΥ

Άλλες εταιρείες εντός της JATO όπως αυτές ορίζονται εδώ και οι οποίες παρέχουν υπηρεσίες διαχείρισης πληροφορικής και συστημάτων και αναλαμβάνουν ηγετικές μελέτες και δραστηριότητες μάρκετινγκ.

ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΟΜΙΛΟΥ

 •  Πάροχοι υπηρεσιών που λειτουργούν ως μεταποιητές και που εδρεύουν σε χώρες που δραστηριοποιείται η JATO, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής, διαχείρισης συστημάτων και μάρκετινγκ.
 • Επαγγελματίες σύμβουλοι που ενεργούν ως μεταποιητές ή από κοινού ελεγκτές, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, τραπεζιτών, ελεγκτών και ασφαλιστών που εδρεύουν σε χώρες που δραστηριοποιείται η JATO, οι οποίοι παρέχουν συμβουλευτικές, τραπεζικές, νομικές, ασφαλιστικές και λογιστικές υπηρεσίες.
 • H Υπηρεσία Δημοσίων Εσόδων & Τελωνείων του Ηνωμένου Βασιλείου, ρυθμιστικές αρχές και άλλες φορολογικές ή εθνικές αρχές που ενεργούν ως μεταποιητές ή από κοινού ελεγκτές που απαιτούν την υποβολή στοιχείων σχετικά με τις δραστηριότητες επεξεργασίας υπό ορισμένες συνθήκες.

ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να:

 • Ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (κοινώς γνωστό ως “αίτημα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων”). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε ότι το επεξεργαζόμαστε νόμιμα.
 • Ζητήσετε διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώσετε τυχόν ελλιπή ή ανακριβή στοιχεία που έχουμε για εσάς, αν και θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που μας παρέχετε.
 • Ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε προσωπικά δεδομένα όπου δεν υπάρχει ικανοποιητικός λόγος να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπου έχετε επιτυχημένα εξασκήσει το δικαίωμά σας να αρνηθείτε την επεξεργασία τους (δείτε παρακάτω), όπου ενδεχομένως επεξεργαστήκαμε τις πληροφορίες σας σε αντίθεση με κάποιο νόμο ή όπου πρέπει να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να συμμορφωθούμε με την τοπική νομοθεσία. Σημειώστε, ωστόσο, πως ενδέχεται να μην μπορούμε να συμμορφωθούμε με την αίτησή σας για διαγραφή για συγκεκριμένους νομικούς λόγους οι οποίοι θα σας ανακοινωθούν, κατά περίπτωση, την ώρα της κατάθεσης του αιτήματός σας.
 • Εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όπου βασιζόμαστε σε έννομο συμφέρον (ή σε έννομο συμφέρον τρίτων) και συντρέχει ιδιαίτερος λόγος που σας κάνει να θέλετε να εναντιωθείτε στην επεξεργασία καθώς πιστεύετε ότι έχει αντίκτυπο στα θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες σας. Έχετε, επίσης, το δικαίωμα να δηλώσετε την εναντίωσή σας όπου επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για άμεσο marketing. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας που υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας.
 • Ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μας ζητήσετε να αναστείλουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) αν θέλετε να καθορίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων; (β) όπου η χρήση των δεδομένων είναι ενάντια σε νόμο, αλλά δεν θέλετε να τα διαγράψουμε; (γ) όπου χρειάζεστε να κρατούμε τα δεδομένα ακόμα κι αν δεν το απαιτούμε πλέον, καθώς το χρειάζεστε για να διαπιστώσετε, εξασκήσετε ή υπερασπιστείτε νομικές αξιώσεις; ή (δ) έχετε αμφισβητήσει τη χρήση από εμάς των δεδομένων σας, αλλά πρέπει να επαληθεύσουμε εάν έχουμε νόμιμους λόγους που να υπερισχύουν για να τα χρησιμοποιήσουμε.
 •  Ζητήσετε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή σε τρίτο μέρος. Θα παρέχουμε σε εσάς, ή σε τρίτο μέρος της επιλογής σας, τα προσωπικά σας δεδομένα σε ηλεκτρονική μορφή δομημένη και ευρέως χρησιμοποιούμενη. Σημειώστε ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για αυτοματοποιημένες πληροφορίες για τις οποίες αρχικά μας είχατε δώσει συγκατάθεση να χρησιμοποιήσουμε ή όπου χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να εκτελέσουμε μια σύμβαση μαζί σας.
 • Αποσύρετε συγκατάθεση οποιαδήποτε στιγμή όπου βασιζόμαστε στη συναίνεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκληση της συναίνεσής σας. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες προς εσάς. Θα σας προειδοποιήσουμε αν συμβαίνει αυτό τη στιγμή που αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.

 

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ