Tanácsadás

Alapvető feladatunk az elérhető legjobb információval szolgálni, hogy ön a vállalkozása számára legelőnyösebb döntést hozhassa.

Számos különböző ügyfelünkkel való munka révén minden általunk lefedett szektorban rendelkezünk tapasztalattal. Így ön akár gyártó, viszonteladó, alkatrész beszállító, lízingcég vagy fogyasztói portál képviselője, innovatív megoldássokkal segíthetjük gépjárműipari vállalkozását. Ráadásul büszkén állíthatjuk, hogy egyedülálló megoldásaink vannak a mezőgazdasági berendezések terén is.

Részletes információért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk vagy keresse fel az alábbi linkek valamelyikét, illetve válassza a Megoldásaink menüpontot!

 • Gépjárműgyártó cégek

  A JATO gépjárműgyártó cégek részére kifejlesztett megoldásai piackutatással támogatják a termék életciklus minden állomását a fejlesztéstől a sikeres eladásig.

 • Márkakereskedések

  A JATO viszonteladóknak kifejlesztett megoldásai révén a fogyasztói élmény és értékesítői teljesítménye növelhető … pár lépéssel a többiek előtt.

 • Flottakezelő és lízingcégek

  A JATO flottakezelő és lízingcégek számára kifejlesztett megoldásai révén fokozódik a fogyasztói élmény, továbbá csökken az információs és hibaköltség.

 • Alkatrész beszállítók

  A JATO szaktudása és az alkatrész beszállítók igényeire szabott elemzései értékes piackutatással segítik a versenyelőny növelését.

 • Fogyasztói portálok

  Biztosítják, hogy ügyfelei a legújabb információkat kapják a piacról, így megfelelő kutatási és beszerzési döntéseket hozhatnak a legkényelmesebb módon.

 • Mezőgazdasági berendezésgyártók

  Mezőgazdasági berendezésgyártó ügyfeleink összehasonlíthatják azonos jellemzőkkel rendelkező gépjárművek „valódi” kedvezményes ajánlatait, így a számukra legmegfelelőbb nettó árhoz juthatnak.

További információ a JATO szolgáltatásairól és termékeiről

Lépjen kapcsolatba velünk!