Úgy érzi, a megfelelő alkatrészeket kínálja, amely elősegíti vállalkozása növekedését?
A jövőbeni eladási tendenciák megállapítása és a legfontosabb piacok teljesítményének elemzése versenyelőnyhöz juttathatja.

Az előállítás a különböző modellektől és piacoktól függően sokféleképpen változik; ön ezt hogyan értékeli? Milyen információra lenne szüksége ahhoz, hogy időt és pénzt spóroljon, valamint csökkentse annak szükségességét, hogy maga végezzen piackutatást?

Vállalkozása fejlődése vagy veszteségessége a kapott információ helyességén múlhat. Növelheti versenyelőnyét és hatékonyságát a döntéshozatal terén, ha képes megítélni és elemezni legfontontosabb piacainak teljesítményét.

Jelenleg hogyan kezeli vállalkozása pénzügyeit és hogyan növeli jövedelmezőségét? Mi módon tervezi meg és alakítja hatékonyabban az árréseket? Ha képes megérteni legfontosabb piacain zajló folyamatokat, akkor bizonyosan megfelelő tervezéssel hatákonyabbá fog válni bizonyos területeken. Akár autók, akár haszongépjárművek gyártói fogják előreláthatólag igényelni alkatrészeit, mindegyik fontos vállalkozása sikeressége szempontjából.

Amiért az alkatrész beszállítók a JATO-t választják

Ügyfeleink gyakran keresnek fel minket azzal, hogy minőségi jelentésekkel és pontos mennyiségi információkkal segítsük őket. Szaktudásunk és az alkatrész beszállítók igényeire szabott elemzéseink értékes piackutatással segítik a versenyelőny növelését.

További információ a JATO szolgáltatásairól és termékeiről

Lépjen kapcsolatba velünk!