Hogyan követheti nyomon a folyton változó gépjárműpiac eseményeit? Hogyan tud megfelelő taktikai döntést hozni, amellyel növelheti a keresletet a versenypiacon? Egy autógyártó cégnek hatalmas kihívásokkal kell szembenéznie. A vásárlók változó életvitele, a tudás átalakulása, a technológiai innovációk és az új piacok alakítják az ipar jövőjét.

Milyen főbb specifikációk, jellemzők és teljesítmény szükséges ahhoz, hogy egy bizonyos termék versenyképessé váljon? Milyen piackutatással tudná kimutatni új termékének piacképességét?

Manapság nagyobb szükség van a pontos, naprakész és átfogó információra, mint eddig bármikor. A versenyképességet jelentő alkotóelemek, jellemzők és teljesítmény meghatározása kulcsfontosságú ahhoz, hogy egy bizonyos termék piacképes legyen és hasznot termeljen.

Tehát terméktervezőinek ideje lejárt…Vagy talán hozzáférnek a megfelelő ipari információkhoz, amelyekkel meghatározhatják a legfontosabb piaci szegmensek tendenciái, és így alkalmazkodni tudnak a jövő kihívásaihoz? Vajon hozzáférnek olyan integrált, globális adatbázishoz, amellyel értékes és mélyreható elemzést végezhetnek?

Hogyan követhetik nyomon és érthetik meg a versenytársak jövőbeni modelljeit és technológiáit? Milyen módon jöhetnek rá, hogy melyek lesznek az újonnan megjelenő, népszerű specifikációk, illetve hogyan tudnának lépést tartani?

A termék bevezetésének sikeressége szempontjából döntő fontosságú, hogy felvonultassuk az alapvető ipari tudást a termék teljes életciklusa során. A vállalatnak pedig magabiztosságot jelent a tudat, hogy egy adott piacon a megfelelő termékkel vannak jelen, amelynek alkotóelemei és jellemzői vonzók a vevők számára.

Miért választják a gépjárműgyártó cégek a JATO-t?

Ügyfeleink gyakran keresnek fel minket azzal, hogy az autók és a könnyű haszongépjárművek mennyiségeire vonatkozó pontos, minőségi információkkal segítsük őket. A gépjárműgyártó cégek számára kifejlesztett megoldásaink piackutatással támogatják a termék életciklusának minden állomását a fejlesztéstől a sikeres eladásig.

További információ a JATO szolgáltatásairól és termékeiről

Lépjen kapcsolatba velünk!