Våra Partners

På JATO är vi alltid intresserade av att utforska nya möjligheter med likasinnade företag.

JATO_LMC_Logo

Vi är glada över att i april 2015 kunna presentera vårt partnerskap med en världskänd specialist för fordonsprognoser; LMC Automotive. Detta partnerskap har redan resulterat i den första prognoseringslösningen i JATOs produktportfölj, som kombinerar JATOs historiska försäljnings- och registreringsdata med pålitliga försäljningsprognoser från LMC Automotive, och ger våra kunder unik kombinerad data för att driva sina planeringsbeslut.

Om LMC Automotive

LMC Automotive, tidigare J.D. Power Automotive Forecasting, är en ledande leverantör av prognoser för fordonsindustring med en omfattande kundbas inom bil- och lastbilstillverkare, komponenttillverkare och leverantörer, finans- och logistikföretag, liksom statliga institutioner runt om i världen.

Deras prognostjänster omfattar fordonsindustrins försäljning och produktion, både regionalt och globalt. De publicerar även specialstudier på frågor av aktuellt intresse för fordonsindustrin.

LMC Automotive har kontor i Storbritannien, USA, Tyskland, Kina och Thailand samt representationskontor i Japan och Brasilien. De är en del av brittiska LMC grupp, den globala ledaren inom ekonomi- och företagsrådgivning för jordbruksnäringssektorn.

Besök LMC Automotive på www.lmc-auto.com för mer information.

Vem söker vi?

Vi söker partners som delar vår vision och fokuserar på att leverera kvalitativa lösningar till varje kund, utan kompromisser.

Vi söker experter som delar vår filosofi att bygga genomgående bra upplevelser som alltid ställer kunden i fokus.

Vi letar efter bra människor som tror på att bygga ett samverkande team som kommer att dela framgångarna med kunder och med varandra.

Hur du kontaktar oss?

Om ett samarbete med JATO är av intresse för er och ert företag, kontakta oss i första hand genom att skicka e-post till partnerenquiries@jato.com så återkommer vi till er inom 24 timmar.

Vi ser fram emot att höra från dig!