MİRASIMIZ

Neredeyse anlık, şeffaf ve kişiselleştirilmiş bilgi sunma kapasitemiz, yönümüzü ve gelecekteki başarılarımızı belirleyen en önemli unsurlardır.

JATO’nun varlığı otomotiv endüstrisinin küresel gelişmesinin önemli evrelerinden olan 80’lerin ortalarında başlar. JATO, bugün küresel boyutta sunmakta olduğu otomotiv pazar bilgisiyle alanında lider konumdadır.

Bir yıllık araştırma ve sekiz Avrupa ülkesinde veri toplama çalışmasının ardından ilk sipariş PSA’dan gelir. JATO’nun bugün sahip olduğu mevcut süreç ve imkânlar ile başarısının temellerini atan bu itici güçtü.

Kuruluşunun ilk yıllarında JATO’nun benimsediği birincil araştırma metodu, bugün sahip olunan tam, zamanında ve doğru bilgi sunabilme becerisinin belirleyicisi oldu.

Bu temeller üzerinde hızlı bir büyüme gerçekleştirildi. OEM’ler önemli kararları alabilmek ve rekabet avantajı elde edebilmek için doğru ve kolayca kullanılabilen pazar bilgisine ihtiyaç duyuyordu. JATO, otomotive sektörüne yeni bir anlayışla pazar bilgisi sunmanın başlangıcını yaptı.

JATO, 1990’ların ilk yıllarında saha araştırması teknolojisine yatırım yaptı ve bu sayede en doğru veriye erişim ve kaliteli bilginin sağlanması mümkün oldu.Yaptığımız herşeyin nihai ölçüsü, OEM’lere ihtiyaç duydukları bilgiyi sağlayabilmek ve onları desteklemek oldu. Bu şekilde, bölgesel büyüme ve teknolojik gelişmeler büyük başarılara dönüştü.

Başlangıçtan itibaren JATO, uluslararası bir operasyon oldu ve ilk tam zamanlı çalışanı İtalya’da çalışıyordu. Uluslararası genişleme ve sınır ötesi çalışmalar hızlandı ve bugün 50’den fazla ülkede müşterilerimiz, bilgiye dayalı karar almalarına olanak sağlayan endüstri bilgi ve tecrübemize, analiz becerilerimize güven duymaktadırlar.

Dijital teknoji alanındaki gelişmeler ve bilgiye erişim imkânları 30 yıl önce hayal edilebilenin çok ötesine geçti. JATO bugün,iş dünyasını ve tüketici davranışlarını yeniden şekillendirirken, firmaların kişiselleştirilmiş ve gerçek zamanlı bilgi çözümlerine ulaşmaları yönünde gelişen fırsatlar sunmaktadır.

Bizimle nasıl iletişime geçmek istersiniz