ARAŞTIRMA FELSEFEMİZ

JATO’nun araştırma organizasyonu tüm ürün ve hizmetlerimizin temeli ve başarımızın temel taşıdır.

Sunduğumuz bilginin kalitesi, birçok büyük Otomotiv Üreticisi, Perakendecisi, Kiralama şirketi, Parça Tedarikçisi ve Tarım Makinaları üreticileri tarafından takdir edilmektedir.
  • Doğru

    Güncel ve doğru pazar bilgisi

  • Zamanında

    Pazardaki değişiklilere anında yanıt verebilme

  • Tam

    Müşterilerin ihtiyaç duyduğu tüm bilgiyi elde edip sunabilmek

Otomotiv endüstrisi değişirken, müşteri taleplerini karşılayabilmek için araştırma teknikleri ve çözümlerimiz de sürekli gelişim halindedir. Aradığınız güncel veya geçmişe dönük bilgi olsun, dünyanın en kapsamlı, kesin ve geçerliliği kabul edilmiş verisini güvenle kullanabilirsiniz.

Faaliyet gösterdiğimiz pazarlarda çalışan yerleşik araştırma ekiplerimizin varlığı sayesinde, üretici ve ithalatçılarla yakın ilişkiler kurma imkanı elde ediyoruz. Böylelikle, pazardaki değişiklilere hızlı ve etkin bir şekilde yanıt verebiliyoruz.

Müşteri ihtiyaçlarının karşılandığından emin olmak için, yeni işe başlayan araştımacılarımızı titiz bir eğitimden geçiriyoruz ve sürekli olarak değerlendiriyoruz. Kalite taahhütümüz, kalite güvence sürecimiz  ve hizmet standartlarımız sayesinde, dünyanın farklı pazarlarında ekiplerimizin müşteri ihtiyaçlarını tutarlı bir biçimde gerçekleştirmesini sağlıyoruz.

Daha fazla bilgi edinmek, JATO’nun sağladığı doğru bilgiden nasıl fayda sağlayabileceğinizi öğrenmek ve işinize değer katmak için lütfen JATO Dynamics ile temasa geçin.

Bizimle nasıl iletişime geçmek istersiniz