ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Ειδικότητά μας είναι η παροχή των πληρέστερων πληροφοριών για να λαμβάνετε τις καλύτερες αποφάσεις για την επιχείρησή σας.

Συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ φάσμα πελατών σε κάθε τομέα δραστηριοποίησής μας, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε μία γκάμα καινοτόμων λύσεων είτε αν ενδιαφέρεστε ως κατασκευαστής, αντιπρόσωπος, προμηθευτής εξαρτημάτων, εταιρία leasing ή ως καταναλωτική πύλη. Επιπλέον, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε απαράμιλλη υποστήριξη στον τομέα των αγροτικών μηχανημάτων.

Για εξειδικευμένες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  είτε  εξερευνήστε οποιονδήποτε από τους παρακάτω συνδέσμους  ή πηγαίνετε απευθείας στις λύσεις μας για να δείτε πώς μπορούμε να ενδυναμώσουμε την επιχείρησή σας.

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

  Το χαρτοφυλάκιο της JATO για τους Κατασκευαστές μπορεί να σας παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες της αγοράς για να υποστηρίξει όλα τα στάδια του κύκλου ζωής των προϊόντων σας , από τον αρχικό σχεδιασμό έως την επιτυχή πώληση.

 • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

  Το χαρτοφυλάκιο της JATO με τις Λύσεις για τη λιανική πώληση προσφέρει άμεσες λύσεις που φέρνουν τη διαδικασία πώλησης από τους πωλητές σας..μερικά βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

 • ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Leasing & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟΛΟΥ

  Το χαρτοφυλάκιο της JATO με τις Λύσεις για τις εταιρίες Leasing παρέχει υψηλό επίπεδο ακριβείας της πληροφορίας, ώστε να μειώνεται η πιθανότητα λάθους στις προσφορές προς τους πελάτες.

 • ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

  Με την εμπειρία της JATO και το χαρτοφυλάκιο των εξειδικευμένων αναλύσεών της για Προμηθευτές Εξαρτημάτων παρέχουμε αξιόλογη πληροφόρηση της αγοράς που βελτιώνει το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.

 • ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ

  Βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας έχουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για να διεξάγουν την έρευνά τους και να αποφασίσουν με τον πιο προσιτό τρόπο.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ JATO

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ