Η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο Ερευνητικός τομέας της JATO είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην επιτυχία της εταιρείας και το θεμέλιο για κάθε προϊόν και υπηρεσία μας.

Τα επίπεδα ακριβείας μας έχουν εκτιμηθεί από μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της αυτοκίνησης στην Κατασκευή, τη Λιανική, το Leasing, τους Προμηθευτές Εξαρτημάτων και τα Γεωργικά Μηχανήματα.
  • ΑΚΡΙΒΕΙΑ

    Εξασφάλιση ενημερωμένων και σαφών πληροφοριών

  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Άμεση ανταπόκριση στα γεγονότα της αγοράς.

  • ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ

    Απόκτηση και διάθεση όλων των πληροφοριών που χρειάζονται οι πελάτες

Καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζει, οι ερευνητικές μας μέθοδοι και τα προϊόντα μας εξελίσσονται και αυτά ταυτοχρόνως  για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών μας. Είτε αναζητάτε ιστορική είτε σύγχρονη πληροφορία, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα χρησιμοποιήσετε τα πιο πλήρη, ακριβή και έγκυρα δεδομένα στον κόσμο.

Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι προσλαμβάνουμε ερευνητές από την ίδια τη χώρα στην οποία έχουμε παρουσία, γεγονός που μας δίνει την ευκαιρία να χτίσουμε γερές σχέσεις με τους τοπικούς κατασκευαστές και εισαγωγείς. Έτσι μπορούμε να αντιδράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά στα τοπικά νέα και αλλαγές στην αγορά.

Για να διασφαλίσουμε την ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας, όλοι οι νέοι ερευνητές μας περνούν από αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολογούνται συνεχώς.

Η εσωτερική μας διαδικασία διασφάλισης της ποιότητας και η δέσμευσή μας, μέσω των πρότυπων συμφωνιών επιπέδου, εξασφαλίζει τη συνέπεια των ομάδων σε όλο τον κόσμο στην εκπλήρωση αυτών των αναγκών του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη JATO Dynamics.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ