Örökségünk

Jövőbeni sikerességünk záloga az, hogy mennyire tudunk átlátható információval szolgálni egy olyan világban, ahol a kommunikáció felgyorsult és egyre több adat válik hozzáférhetővé a tudás bővítésére.

A JATO története a ’80-as évek elején/közepén kezdődött, amikor a gépjárműipar világméretű fejlődése döntő szakaszához érkezett. Ma a JATO piacvezető nemzetközi vállalat, amely számos országban tevékenykedik világszerte. Egyik legfőbb erőssége, hogy piackutatással segít bepillantást nyerni az autóipar alakulásába.

Első megbízásunkat a PSA Peugeot Citroëntől kaptuk, egy éven át végeztünk kutatást és adatgyűjtést nyolc különböző európai országban. Ez lehetővé tette a JATO számára, hogy kidolgozza eljárásait és megmutassa képességeit, amelyek még most is sikeressé teszik.

Ezekben a korai években a JATO alapvető módszerévé vált, hogy nem másodlagos, hanem elsődleges kutatási technológiákat használ. Ezzel megalapozta hírnevünket, hiszen így pontos, naprakész és teljes körű adatokkal szolgálhatunk.

Így a vállalat gyors növekedésnek indult. Az iparban igény jelentkezett a pontos, könnyen feldolgozható információra, mivel ez segítette a kulcsfontosságú döntések meghozatalát és lehetővé tette a versenyképesség növelését az OEMek számára. A JATO egy újfajta piacismeret kezdetét jelentette az gépjárműipar számára.

Az 1990-es évek elején a JATO olyan technológiába fektetett be, amely lehetővé tette a tereptanulmányok végzését, így a kapott információk és adatok minősége elsőrangúvá vált. Tevékenységünk végső mércéje pedig az, hogy az eredményeket eljuttassuk az OEMekhez, ezzel támogatva a hatékonyságukat. Ebben a tekintetben mind a területi növekedésünk, mind pedig a technológiai előrelépésünk rendkívül sikeres volt.

A JATO a kezdetektől fogva nemzetközileg jelen van első, olaszországi, teljes munkaidős alkalmazottjával. A vállalat gyors nemzetközi terjeszkedése és ezzel együtt új munkavállalói révén mára több mint 50 külföldi piacon tevékenykedünk. Ügyfeleink tapasztalatunk, tudásunk és elemzéseink alapján tájékozódva hoznak döntéseket.

A digitális technológia és az információhoz való hozzáférés fejlődése olyannyira alakította át tudásunkat, amire 30 éve még nem is számítottunk. Ma a JATO újraformálja a fogyasztói és üzleti viselkedést, továbbá egyre több lehetőséget nyújt a vállalatoknak valósidejű, igényekre szabott információhoz jutni.

Lépjen kapcsolatba velünk!