Elképzelésünk és Küldetésünk

Elképzelésünk és küldetésünk megfogalmazza elkötelezettségünket ügyfeleink felé, ennélfogva azt is, hogy milyen eredményeket szeretnénk elérni a jövőben.

Elképzelésünk

Szeretnénk a világ legizgalmasabb vezető vállalatává válni a gépjárműipari adatszolgáltatás terén.

Küldetésünk

Küldetéstudatunk továbbviszi elképzeléseinket és leírja, hogyan fogjuk elérni azokat.

Felkeltjük az érdeklődést újító ötleteinkkel, problémamegoldó képességünkkel és az ügyfelek elvárásain túlmutató megoldásainkkal. Alkalmazottaink partnerek jövőképünk és törekvéseink megvalósításában. Vezérelveink mentén fogunk irányítani és cselekedni.

Stratégiai törekvésünk, hogy folyamatos adatgyűjtéssel és információszolgáltatással segítsük ügyfeleink munkafolyamtainak fejlesztését, a tájékozott döntéshozatalt és a cégek eredményességét, hiszen így jelentős versenyelőnyhöz juthatnak.

Arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy küldjenek visszajelzést tevékenységünk eredményességéről, illetve az esetleges hiányosságokról…

Üzleti etikánkat a folyamatos fejlesztésre alapozzuk, és habár tudjuk, hogy ügyfeleink és a mi elképzeléseink nem fognak mindig maradéktalanul találkozni, bízunk abban, hogy közeli és őszinte kapcsolatot tudunk kialakítani velük, amelyben biztosíthatjuk őket arról, hogy mi vagyunk a legjobb választás.

Kérjük, segítse elő szolgáltatásaink fejlesztését és lépjen kapcsolatba velünk a costumer.experience@www.jato.com címen, ahonnan 24 órán belül választ kapnak a világ bármely részéről.

Lépjen kapcsolatba velünk!