Kutatásfilozófiánk

A JATO kutatási szervezete a vállalat sikerének sarokköve, továbbá minden termékünk és szolgáltatásunk alapja.

Nagyfokú pontsságunkat a gépjárműipar néhány legnagyobb részvevője is elismeri, a gyártástól a viszonteladáson, a lízingen és az alkatrész beszállításon át a mezőgazdaság területéig.
  • Pontosság

    Naprakész és pontos piaci információkat biztosítunk.

  • Időszerűség

    Azonnal reagálunk a piaci eseményekre.

  • Teljesség

    Az ügyfeleink által igényelt összes információt megszerezzük és rendelkezésre bocsátjuk.

A gépjárműipar változásaival kutatási technológiáink és megoldásaink is fejlődnek, így ki tudjuk elégíteni ügyfeleink igényeit. Akár régi, akár aktuális információt keres, biztos lehet benne, hogy a világon a legátfogóbb, legpontosabb és leginkább megerősített adatokat kapja.

Büszkék vagyunk rá, hogy a egyes kutatásokkal az adott országból bízunk meg alkalmazottakat, így lehetőségünk nyílik közeli kapcsolatot teremteni a helyi gyártókkal és impotőrökkel. Továbbá ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljunk a helyi piaci hírekre és változásokra.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit kielégítsük, minden újonnan megbízott kutatónk szigorú képzési programon vesz részt, illetve teljesítményüket folyamatos értékeljük.

Irányadó megállapodásainkon keresztül belső minőségbiztosítási rendszerünk lehetővé teszi, hogy megbízottaink a világ minden részén azonos színvonalon lássák el feladatunkat.

További információért, valamint a JATO működésének megismeréséért kérjük, lépjen kapcsolatba a JATO Dynamicsszel!

Lépjen kapcsolatba velünk!