Naše filozofie průzkumu trhu

Průzkum trhu firmy JATO je klíčový pro úspěch společnosti a je základem všech našich produktů a služeb.

Naši úroveń přesnosti oceňují největší organizace v automobilovém průmyslu stejně tak jako prodejci, leasingové společnosti, dodavatelé komponentů a výrobci zemědělské techniky.
  • Přesnost

    Zajištění aktuálních a přesných informací o trhu

  • Včasnost

    Rychlá reakce na události na trhu

  • Úplnost

    Získávání a prezentace všech informací, které zákazníci požadují

Automobilový průmysl mění naše výzkumné techniky a řešení tak, aby zároveň splňovaly požadavky našich zákazníků. Ať už jsou to aktuální nebo historické informace, které hledáte, můžete si být jisti, že budete používat nejpodrobnější, nejpřesnější a nejlépe ověřená data na světě.

Jsme hrdi na naši schopnost výběru místních pracovníků v zemích,ve kterých působíme, což nám dává možnost vybudovat si úzké vztahy s lokálními výrobci a dovozci. To nám umožňuje rychle a efektivně reagovat na změny na trhu.

Abychom zajistili spokojenost našich zákazníků, všichni noví pracovníci procházejí přísným tréninkovým programem a jsou průběžně hodnoceni. Náš proces zajišťování kvality a závazků probíhá prostřednictvím našich standardizovaných požadavků na kvalitu dat, které zajišťují konzistentní výstupy ve všech zemích.

Pro více informací o tom, jak přesné údaje od JATO mohou být využitelné pro Vaše podnikání, kontaktujte prosím JATO Dynamics.

Vyberte si, jak nás kontaktovat