VİZYON ve MİSYONUMUZ

Vizyon ve misyonumuz, müşterilerimizle nasıl yakın ilişkiler kurmak istediğimizi ve gelecekte nerede olmak istediğimiz özetlemektedir.

Vizyonumuz

Otomotiv bilgi çözümleri alanında dünyanın lider ve en fazla ilgi çeken kuruluşu olmak.

Misyonumuz

Misyonumuz, vizyonumuzu bir adım daha öteye taşır ve bunu nasıl başaracağımızı tanımlar.

Bu ilgiyi, müşterilerimizin beklentilerini aşan öncü fikirler ve sorun çözme becerilerimizi uygulayarak yaratacağız. Çalışanlarımız, geleceğimizin ortakları ve tutkularımızın paydaşlarıdır. Hepimiz, yol gösterici ilkelerimize göre davranıyoruz, hareket ediyoruz.

Stratejik amacımız, sürekli veri ve bilgi sağlamak suretiyle müşterilerimizin iş süreçlerini iyileştirmek; bilgiye dayalı karar alabilmelerini sağlamak. Kayda değer rekabet avantajı ve iş sonuçları elde etmeleri için yardımcı olmaktır.

Belirtmiş olduğumuz Vizyon ve Misyon’numuz doğrultusunda nerede olduğumuzu değerlendirebilmek için aktif olarak müşterilerimizi geri bildirim vermeleri için teşvik ediyoruz…

Sürekli gelişmeyi, iş ahlakımızın önemli bir parçası olarak benimsiyoruz. Müşterilerimizin işlerini yaparken sıradışı tecrübeler yaşamalarını sağlayan imkânlara sahibiz ve müşterilerimizle kurmuş olduğumuz yakın ve dürüst ilişkilerimize güveniyoruz.

Daha iyi hizmet verebilmemiz için, dünyanın her yerinden customer.experience@jato.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. Size 24 saat içerisinde yanıt veriyor olacağız.

Bizimle nasıl iletişime geçmek istersiniz