Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ

Ο τρόπος απόκρισης στις προκλήσεις της διαυγούς ενημέρωσης, κοντά στην άμεση επικοινωνία και τις εξατομικευμένες λύσεις θα καθορίσει την πορεία και την επιτυχία μας στα επόμενα χρόνια.

Η ιστορία της JATO ξεκινά στα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν η αυτοκινητοβιομηχανία είχε φτάσει σε μια κρίσιμη καμπή της ανάπτυξής της. Σήμερα η JATO είναι μια κορυφαία εταιρία στην αγορά με παρουσία σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο, όπου η παροχή πληροφοριών της αυτοκινητοβιομηχανίας και η δημιουργία γνώσης είναι πια ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της εταιρίας.

Η αρχή έγινε με την πρώτη παραγγελία από την PSA για έρευνα και συλλογή στοιχείων από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες για ένα χρόνο. Αυτό έδωσε ώθηση στην εταιρία και βοήθησε τη JATO να καθορίσει τις μεθόδους και τις ικανότητες που είναι η βάση της επιτυχίας μας και ισχύουν μέχρι σήμερα.

Σε αυτά τα πρώτα χρόνια η JATO καθιέρωσε μια πρακτική επιδίωξης πρωταρχικών τεχνικών έρευνας, που είναι  το θεμέλιο της φήμης μας για ακριβή, έγκαιρα και πλήρη στοιχεία.

Με αυτές τις βασικές αρχές η επιχείρηση είχε γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης. Υπήρχε μεγάλη ανάγκη στην αγορά για ακριβή, εύκολη στη χρήση πληροφόρηση, καθώς μπορούσε να βοηθήσει σε σημαντικές  αποφάσεις και έδινε τη δυνατότητα δημιουργίας ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

Η JATO υπήρξε η αρχή μιας νέας προσφοράς γνώσης-της-αγοράς στο χώρο της αυτοκίνησης.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 η JATO επένδυσε στην τεχνολογία του λογισμικού των ερευνητών και αυτό βοήθησε στη διασφάλιση των πληροφοριών και τα στοιχεία που λαμβάναμε ήταν ασύγκριτα. Ο τελικός κριτής όλων όσων κάνουμε υπήρξε πάντα η ικανότητά μας να παρέχουμε στοιχεία και να βοηθούμε  τις εισαγωγικές εταιρίες. Με αυτό το κριτήριο, τόσο η εδαφική μας επέκταση όσο και οι τεχνολογικές μας εξελίξεις ήταν εξαιρετικά επιτυχείς.

Εξ αρχής η JATO υπήρξε μια επιχείρηση με διεθνή παρουσία, με τον πρώτο υπάλληλο πλήρους απασχόλησης στην Ιταλία. Η διεθνής επέκταση και η εργασία πέραν των ορίων επισπεύθηκε και πλέον με γνώση για πάνω από 50 χώρες οι πελάτες μας βασίζονται στην εμπειρία  μας, τη γνώση μας και τις αναλύσεις μας για να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Η ανάπτυξη των ψηφιακών τεχνολογιών και η πρόσβαση στην πληροφορία μετέτρεψε τη γνώση πέρα από οποιαδήποτε προσδοκία 30 χρόνια πριν. Σήμερα η JATO αναδιαμορφώνει τις τακτικές της και διαθέτει αυξανόμενες ευκαιρίες προς τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν εξατομικευμένες λύσεις σε πραγματικό χρόνο.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ