Θυμάστε την τελευταία φορά που αγοράσατε αυτοκίνητο; Τι είδους εμπειρία ήταν; Προφανώς επισκεφθήκατε αρκετές αντιπροσωπείες και είχατε ποικίλες εμπειρίες και ίσως να αισθανθήκατε περισσότερη άνεση και αυτοπεποίθηση σε μία αντιπροσωπεία απ’ ό,τι σε μια άλλη.

Επηρέασε αυτό την αγορά σας; Μάλλον ναι! Η ικανότητα μιας αντιπροσωπείας να σας κάνει να νοιώσετε ευπρόσδεκτοι , να σας περιποιηθεί και να σας διευκολύνει θα ήταν ευχής έργον στις μέρες μας, αλλά, ας το παραδεχτούμε, η αγορά ενός αυτοκινήτου είναι μια σημαντική επένδυση και όλοι ζητούμε κάτι περισσότερο απ’ αυτό.

Τι θα κάνει, λοιπόν, τους πελάτες σας να πιστέψουν ότι αγοράζοντας αυτοκίνητο από εσάς θα ήταν η καλύτερη επιλογή; Βασικά θα πρέπει να τους αρέσει η μάρκα και το αυτοκίνητο, αλλά από τη στιγμή που σας έχουν καλέσει στο τηλέφωνο ή βρίσκονται ήδη στην έκθεσή σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να συμβαίνει ήδη!

Τώρα έγκειται στους πωλητές σας…
Τι γνωρίζουν για τα αυτοκίνητά σας;
Τι γνωρίζουν για τα άλλα αυτοκίνητα που σκέπτεται ο πελάτης σας; Είναι σε θέση να μπορούν να παρουσιάσουν το αυτοκίνητό σας με βάση τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα; Μπορούν να αναπτύξουν μια σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη σας;

Το να μπορείς να επιδείξεις ουσιαστική γνώση του προϊόντος είναι βασικό πλεονέκτημα στην πώληση. Προσδίδει αξιοπιστία στον πωλητή και, αν το εκμεταλλευτεί σωστά, μπορεί να δημιουργήσει άμεσο δεσμό εμπιστοσύνης με τον υποψήφιο πελάτη σας.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗ JATO

Οι πελάτες μας συχνά έρχονται σ’ εμάς για να τους βοηθήσουμε να παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δώσουν στους πελάτες τους προτού καν επισκεφθούν μία έκθεση. Εκεί ακριβώς το χαρτοφυλάκιο της JATO μπορεί να προσφέρει λύσεις που θα πάνε την εμπειρία πώλησης από τους πωλητές σας… μερικά βήματα πιο πέρα από τον ανταγωνισμό:

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ JATO

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ