Emlékszik arra az alkalomra, amikor utoljára autót vásárolt? Milyen élmény volt? Tegyük fel, hogy több különböző márkakereskedésben is járt és talán úgy érezte, hogy valamelyik üzlet kellemesebb és bizalomgerjesztőbb, mint a másik.

Befolyásolta ez önt az autóvásárlásban? Lehetséges, hogy igen. Manapság a „higiénés faktorok” közé kellene tartoznia azoknak a szempontoknak, hogy az értékesítő szívesen fogadja önt és figyelmesen foglalkozik önnel. Azonban nézzünk szembe a ténnyel: az autóvásárlás komoly befektetés, és a fentiek teljesülése nem elég.

A vásárló mitől lehet biztos abban, hogy az ön márkakereskedése a legjobb választás? Alapvetően, természetesen kedvelnie kell a márkát és az autót, de képzeljük el egy pillanatra, hogy telefonon beszélnek vagy a bemutatóteremben vannak. Ha már ez megvalósult, akkor elég valószínű, hogy eddig is kedvelte.

Innentől az ön értékesítőin múlik a siker…
Mennyit tudnak a kereskedésben lévő autókról?
Mennyit tudnak más autókról, amelyeken a vevő szintén gondolkozik? Elég felkészültek ahhoz, hogy kiemeljék az autó előnyeit a többihez képest? Képesek kialakítani megbízhatóságon alapuló eladó-vevő viszonyt?

Kulcsfontosságú előnyt jelent, ha az értékesítő bizonyítani tudja termékismeretét. Ezáltal hitelessé válik, ami bizalmat ébreszt a leendő vevőben.

Amiért a márkakereskedések a JATO-t választják

Ügyfeleink gyakran keresnek fel minket azzal az igénnyel, hogy szeretnének több információt nyújtani vásárlóik számára. Így azok tájékozódni tudnak még azelőtt, hogy elmennének egy márkakereskedésbe. Ilyen esetekben a JATO viszonteladóknak kifejlesztett megoldásai révén a fogyasztói élmény és értékesítői teljesítménye növelhető … pár lépéssel a többiek előtt.

További információ a JATO szolgáltatásairól és termékeiről

Lépjen kapcsolatba velünk!