JATO Incentives

Jelenleg hogyan elemzi a piac eladásösztönző stratégiáit az autók és a haszongépjárművek tekintetében? Termékmenedzsment szempontjából elégedett a termékegyensúllyal az eladásösztönzést figyelembe véve? Jelenleg hogyan tudja megbecsülni, hogy jövedelmezők-e az eladásösztönzési stratégiái és figyelembe veszi-e a kapott információkat jövőbeni befektetéseinél? Úgy érzi, hogy jelenlegi stratégiáiba eleget fektetett, hogy versenyképes legyen?

Mit tudunk?

Az OEM-k számára az eladásösztönzési stratégiákról kapott minőségi információk rendkívül fontosak a főbb üzleti folyamatokban. Akár a jövőbeni befektetéseket mérlegelik, egy gépjármű értékpozíciójáról döntenek, szeretnének versenyképesen árazni, vagy meg akarnak bizonyosodni arról, hogy taktikai lépéseik beleillenek a kampánytervbe – a piaci eladásösztönző stratégiák átfogó elemzése döntő fontosságú.

Mit jelent ez?

A gépjárműiparban jelentkező növekvő választék és az éles verseny alapvető szemponttá tette az eladásösztönző stratégiák megtervezését a termék életciklus folyamatok minden állomásán.

A JATO viszonteladóknak szóló eladásösztönző ajánlatai tovább fejlesztik a vevőknek szóló ösztönző ajánlatokat, mivel átláthatóbb részletes árlistát nyújtanak, amely tartalmazza az átlag lehetséges tranzakciós árat és az átlag legkisebb tranzakciós árat.

  • ELADÁSNÖVELŐ TAKTIKAI LÉPÉSEK

   Átfogó képet kínál a gépjárműpiac eladásait növelő taktikai megoldásokról, így lehetővé teszi ellenintézkedések megtervezését és megvalósítását.

  • TELJESEN EGYSÉGES

   Teljesen egységes, így segíti a gépjárművek verzió szerinti árazását; érthetővé válik a gépjármű árpozíciója a specifikációk és az eladásösztönzők hozzáadása után.

  • AZ ELADÁSÖSZTÖNZÉS KÖLTSÉGEI

   A JATO modellmix-rendszeréről kapott információk és az eladásösztönzők segítségével elemezni lehet az átlag fogyasztói értéket és az eladásösztönzők hatását.

  • ÉRTÉKELEMZÉS

   A JATO modellmix-rendszeréről kapott információk és az eladásösztönzők segítségével elemezni lehet az átlag fogyasztói értéket és az eladásösztönzők hatását.

  • ORSZÁGOS KUTATÁS

   A JATO megvizsgálja az országban elérhető kereskedelmi ösztönzők minden típusát.

  • KÜLÖNBÖZŐ VERZIÓK

   Az eladásösztönzők verziók szintjén elemezhetők (UID-sorszám).

  • ÖSZTÖNZŐ ÉRTÉK

   Az ösztönző érték kalkulációja olyan esetben, amikor nincs közvetlen fogyasztói érték, úgy mint pénzügyi ösztönzők.

  • ÉRTÉKESÍTÉSI ŐSZTÖNZŐK TÍPUSAI

   Elemzés hajtható végre az eladásösztönzők típusa, például árkedvezmény, termék, finanszírozás, tulajdonlás stb. szerint.

  • MULTIPLATFORM

   Különböző formátumokban, többféle rendszerben elérhető az ügyfél igényeinek megfelelően; mikorszintű elemzést is lehetővé tesz.

  • AZ ELADÁSÖSZTÖNZŐK JELENTŐSÉGE

   A JATO modellmix-rendszerén keresztül megbecsülhető az eladásösztönzők fontossága.

Hogyan segíthet a JATO Incentives?

A JATO Public Incentives vevőknek (OEM ajánlat a vásárlóknak) átfogó információt nyújt, amely elengedhetetlen a piaci folyamatok megértéséhez. Így vevőink teljes képet kapnak ahhoz, hogy összehasonlítsák a versenyben jelenlévő autókat és eladásösztönző ajánlatokat.

A JATO Dealer Incentives (OEM ajánlat a márkakereskedőknek) segít a gépjárművek pozícionálásában értékesítői, plusz szolgáltatások és árkülönbség szempontjából. Ezzel maximalizálhatják eladásösztönző startégiáik hatékonyságát, valamint jobban összehangolhatják ezekkel a gyártók és viszonteladók együttműködését.

Mindkét megoldás teljesen megfelelő ahhoz, hogy használója hozzáférjen és hasznosítsa az eladásösztönzőinkről elérhető mélyreható információkat, hiszen mindekettő egyszerű, praktikus és sokoldalú.

Számos országban érhető el információ a JATO Incentives-el kapcsolatban, tehát ha többet szeretne megtudni erről a szolgáltatásról – kérjük, töltse le a mellékelt tájékoztatót vagy kattintson ide! Örömmel vesszük megkeresését.

Kapcsolódó megoldásaink

KAPCSOLAT – KÖZPONTI IRODA