Minns du förra gången du köpte en bil? Hur var upplevelsen? Förutsatt att du besökt mer än en återförsäljare det kan ha varit en varierad upplevelse, och du kände förmodligen dig mer bekväm och säker med en upplevelse än en annan.

Påverkade upplevelsen beslutet av bilen du köpte? Den gjorde nog det! Förmågan hos en återförsäljare att få dig att känna dig välkommen, bekväm samt behandla dig uppmärksamt bör vara en självklarhet. Det behövs dock det lilla extra, då vi inser att det är en stor investering att köpa en bil.

Så vad kommer att ge era kunder det förtroende att känna att det bästa alternativet är att köpa en bil från er? Naturligtvis behöver kunden vara intresserad av varumärket och fordonet, men om vi antar för en minut att ni har kunden på telefon eller kanske i er bilhall, så finns det redan en stor chans att de är intresserade!

Så nu är det upp till era säljare...
Hur mycket vet de om era fordon? Hur mycket vet de om de andra fordonen er kund överväger? Är de utrustade för att kunna presentera ert fordon på ett konkurrenskraftigt sätt? Kan de skapa ett förtroende i relationen med er kund?

Att kunna visa grundläggande produktkunskaper är en viktig försäljningsfördel. Det ger säljaren trovärdighet och möjlighet att kommunicera på ett effektivt sätt, vilket kan bidra till att skapa ett omedelbart förtroende hos era potentiella kunder.

Varför fordonsåterförsäljare väljer JATO

Våra kunder vänder sig till oss för hjälp och råd då mängden av information deras kunder har tillgång till innan de ens rådgör med en återförsäljare växer och är tillgängligt på nätet. Det är där JATO’S portfölj av lösningar för återförsäljare kan erbjuda direkta lösningar som bibehåller kunskapen era säljare levererar till kunden ... några steg före era konkurrenter:

För information om tjänster och produkter från JATO

Kontakta oss