JATO Korrupcióellenesség

A JATO Dynamics Limited elkötelezett amellett, hogy méltányosan, tisztességesen, nyíltan és feddhetetlenül folytassa üzleti tevékenységét. Nem toleráljuk a megvesztegetést, és minden harmadik féltől, akivel üzleti tevékenységet folytatunk elvárjuk ugyanezt. Szükségesség esetén átvilágítási eljárást kezdeményezünk annak bizonyosságára, hogy nem dolgozuk olyan harmadik féllel, akivel szemben felmerülő korrupciógyanú hírnevünket veszélyezteti.

A vállalat korrupcióellenességi szabályzata tiltja a megvesztegetés minden formáját. Ez minden képviselőnkre, alkalmazottunkra, szolgáltatónkra, alvállalkozónkra, tanácsadónkra és kiközvetített munkavállalónkra érvényes, a JATO-nál betöltött helyre, munkakörre és beosztásra való tekintet nélkül.

Az Igazgatótanács elkötelezte magát amellett, hogy a megvesztegetés megelőzésére és kiküszöbölésére hatékony eljárást alkalmazzon, valamint biztosítsa a 2010. évi brit korrupcióellenes törvény (Bribery Act 2010) betartását. A JATO Korrupcióellenes szabályainak és procedúráinak végrehajtásért, a hatékony működésért és a rendszeres felülvizsgálatért egy kijelölt tanácstag (mint „megfelelésért felelős tisztviselő”) felel.

A JATO Korrupcióellenes szabályzatért kérjük, kattintson ide! Amennyiben azt gyanítja, hogy a JATO vagy bármely alkalmazottja, szolgáltatója, képviselője, alvállalkozója, tanácsadója, kereskedelmi partnere, beszállítója vagy ügyfele vislekedésével megsérti a 2010. évi brit korrupcióellenes törvényt (Bribery Act 2010) vagy a JATO Korrupcióellenes szabályzatát, kérjük, lépjen kapcsolatba a megfelelésért felelős tisztviselővel a compliance.officer@www.jato.com címre küldött emailben!

Lépjen kapcsolatba velünk!