Hogyan tudja hatékonyabban irányítani vállalkozása belső folyamatait? Mi módon lehet biztos afelől, hogy megfelelő gépjárművet rendel, csökkentve a meghibásodások számát?

A gépjárműipart a változó fogyasztói szükségletek és a tudás fejlődése is befolyásolja; összetettségéből adódóan manapság új igények jelentkeznek ebben a szektorban. Hozzáfér ön a legújabb információkhoz a gyakori változásokat illetően? Ismeri az új típusú modelleket és árakat?

Mi alapján tud tehát ügyfele önre hagyatkozni, ha megfelelő gépjárművet szeretne rendelni? Vállalkozása fejlődése vagy veszteségessége a kapott információ helyességén múlhat. A piac jellegéből adódóan nehéz lépést tartani minden, a gépjárművekkel kapcsolatos legújabb változással, és ez forrásokat von el a vállalkozás egyéb fontos területeiről.

Innentől az ön értékesítési és marketing tanácsadóin múlik a siker... Valóban ők a legalkamasabbak arra, hogy az ügyfél igényeinek legjobban megfelelő gépjárművet ajánlják? Honnan tesznek szert termékismeretükre és hogyan nyerik el a vevő bizalmát? A pontos információk ismerete elégedetté teszi a vevőt és csökkenti a hibalehetőségek számát. Alkalmasak arra, hogy a gépjárművek összehasonlításával azokat is népszerűsítsék, amelyek nem kecsegtetnek a legnagyobb haszonnal?

Az eladáskor döntő fontosságú előnyt jelent, ha a tanácsadó bizonyítani tudja termékismeretét. Ez magabiztossá teszi az ügyfelet a rendelés aláírásakor, és tudja, hogy a megfelelő jellemzőkkel rendelkező gépjárművet rendelte meg.

Amiért a flottakezelő és lízingcégek a JATO-t választják

Ügyfeleink gyakran keresnek fel minket azzal, hogy autókra és könnyű haszongépjárművekre vonatkozó pontos, minőségi információkkal segítsük őket. Flottakezelő és lízingcégek számára kifejlesztett megoldásaink révén fokozódik a fogyasztói élmény, továbbá csökken az információs és hibaköltség.

További információ a JATO szolgáltatásairól és termékeiről

Lépjen kapcsolatba velünk!