JATO Specifications

Hogyan elemzi és hasonlítja össze gépjárművei adatait versenytársaiéval? Hogyan követi nyomon az új modellek, szegmensek és technológiák megjelenését a piacon?

Számtalan lehetőség között honnan tudja biztosan, hogy gépjárművei a megfelelő specifikációkkal rendelkeznek? A vásárlási szokások megváltoztak. Terméktervezői hogyan lehetnek biztosak abban, hogy a vevőknek megfelelő terméket fejlesztenek?

  • ELŐNYÖK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

   Lehetővé teszi a márka önálló modelljeinek és azok előnyeinek összehasonlítását.

  • KULCSFONTOSSÁGÚ ELŐNYÖK

   Egyértelműen kimutatja gépjárműve kulcsfontosságú előnyeit a versenytársakéhoz képest

  • FRISS INFORMÁCIÓK

   Naponta érkező friss információk specifikációkkal, opciókkal és árakkal kapcsolatban

  • NÖVEKVŐ TUDÁS

   Bővítheti termékismeretét saját márkájáról, illetve a versenytársak gyártmányairól és modelljeiről

  • OPCIÓBÓL ALAPFELSZERELTSÉG

   Kövesse nyomon, ahogy egy választható jellemző a gépjármű alapfelszereltségének részévé válik.

  • ALAKÍTSA GÉPJÁRMŰVÉT

   A kiválasztott gépjármű a pontos specifikációnak megfelelően alakítható

  • VÁLASZTHATÓ ELŐNYÖK

   Építsen be opciókat, hogy megmutathassa gépjárműve választható előnyeit a versenytársakéhoz képest

  • GÉPJÁRMŰVEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

   Hasonlítson össze több gépjárművet ugyanazon a szaknyelven

  • TÖRTÉNETI ELEMZÉS

   Értékes információhoz juthat, amellyel mélyrehatóan tanulmányozhatja a tendenciákat.

Mit jelent ez?

A globális gépjárműipar folyamatosan változik és példátlan szintű fogyasztói értéket vonz. A gépjárművek nagyságrendekkel jobbak és megbízhatóbbak, és mára már olyan alapfelszereltséggel rendelkeznek, amely néhány éve még csak opcióként volt megvásárolható.

A globális verseny még erősebb, mivel a vevők igényei változnak, így új modellek és új szengmensek bevezetésére van szükség. Ennél fogva a gyártóknak muszáj friss és pontos információkkal rendelkezniük ahhoz, hogy tájékozott döntést hozzanak.

Hogyan segíthet a JATO Specifications?

A JATO Specifications információi tevékenységünk lényegét adják, és számos megoldáson keresztül elérhetők, gyártó és viszonteladó ügyfeleink igényei szerint.

Gépjárműgyártók számára a JATO Neten keresztül érhető el, amely hasznos információforrás a cégeknek a legújabb specifikációkat illetően. A JATO V4 termék- és eladástervezéskor nyújt segítséget az azonnali döntésekben, a JATO Jelentés és elemzés pedig tanácsadó szolgáltatásunk bármilyen gépjárműipari jelentéshez, amelyre cégének szüksége lehet.

Márkakereskedések a JATO Carspecsen,  gépjárművek összehasonlításához és konfigurálásához használható eszközünkön keresztül kaphatnak információt, illetve JATO Datafeed nevű szolgáltatásunk egyedileg alakítható adatbázis, melyet a vásárló elvárásainak megfelelő formátumban bocsátunk rendelkezésre.

Mindegyik megoldás lehetővé teszi, hogy ön átfogóan lássa a specifikációkat és az gépjárművek előnyeit egymáshoz viszonyítva. A JATO Specifications használatával az értékesítők és a gyártók el tudják magyarázni ügyfeleiknek, hogy milyen előnyök alapján válasszák az ő terméküket egy versenytárséval szemben.

Ha többet szeretne megtudni a JATO Specifications működéséről – kérjük, kattintson ide! Örömmel vesszük megkeresését.

Kapcsolódó megoldásaink

KAPCSOLAT – KÖZPONTI IRODA