JATO V5

Hogyan tudja nyomon követni az összetett és folyton változó ipar eseményeit? Képes a legjobb eszközöket és elegendő információt nyújtani kollégái számára, hogy a vállalkozása tisztában legyen a saját és versenytársai modelljeinek rendszeresen változó áraival, specifikációival, mennyiségeivel? Tudja, mi ösztönzi ügyfeleit a vásárlásra?

HOZZÁFÉR A SZÜKSÉGES INFORMÁCIÓHOZ ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A MEGFELELŐ TERMÉKKEL JELENTKEZZEN A PIACON?

Akár egy nemzetközi cég vezérigazgatóságának tagja, helyi érdekeltségű értékesítési vállalatot vezet, vagy importőr, tisztában van azzal, hogy milyen típusú gépjárművekre van kereslet??

  • ÚJ TERMÉK FEJLESZTÉSE

   Hozzon létre és teszteljen új terveket, hogy elősegítse a jövő gépjárműveinek fejlesztését

  • OPCIÓBÓL ALAPFELSZERELTSÉG

   Kövesse nyomon, ahogy egy választható jellemző a gépjármű alapfelszereltségének részévé válik.

  • ÉRTÉKELEMZÉS

   Az értékelemző funkció lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározhassa gépjárművei kritériumait saját és versenytársai termékcsoportjában.

  • ÉRTÉKAJÁNLAT

   Találjon olyan lehetőségeket a piacon, amellyekkel jobb értékajánlatot tehet ügyfelének.

  • A PIAC ÁTLÁTHATÓSÁGA

   A teljes piac átláthatósága, versenyképes pozícionálás, piaci tendenciák és modellmix-rendszer bármely szegmens között.

  • VERSENYTÁRSAK TANULMÁNYOZÁSA

   Tanulmányozza versenytársai gépjárműveinek specifikációit, a kapcsolódó mennyiségeket és az eladásösztönző startégiákat

  • EGYEDI STATISZTIKÁK

   Árakat és specifikációkat tartalmazó mennyiségi statisztikák egyedi kombinációja, amely lehetővé teszi a modellkeveréssel kialakított típusok elemzését

  • AZ ÉRTÉKESÍTÉS ÖSZTÖNZŐK KISKERESKEDELMI ÉRTÉKE

   Összehasonlíthatja az értékesítés ösztönzők kiskereskedelmi értékét az ön és a versenytársak gépjárművei, valamint a piaci tendenciák tekintetében.

  • KIEGÉSZÍTŐ ELEMZÉS

   Lehetővé teszi a vásárlást ösztönző szempontok elemzését kategória és típus szerint, úgy mint árkedvezmény, termék, finanszírozás, tulajdonlás stb.

  • TÖRTÉNETI ELEMZÉS

   Értékes információhoz juthat, amellyel mélyrehatóan tanulmányozhatja a tendenciákat.

  • VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI JELENTÉS

   Végezzen elemzést egy sor grafikon segítségével, hogy pontosíthassa jelentését.

MIT TUDUNK?

A legutóbbi világméretű recessziót követően a gépjárműgyártó cégek helyzete javulásnak indult, habár a verseny még mindig rendkívül erős, és a vásárlók hozzáértése és igénye nagyobb, mint valaha. A termékek rövidebb élettartama, az alacsonyabb árak, a jogi előírások és a gyors technológiai fejlődés miatt az új gépjárműveket olyan felszereltséggel és árfekvésben kell megjelentetni a piacon, hogy az összes vizsgált „mi lenne, ha” helyzetben megfeleljenek. Nyomon kell követni az eladásösztönzési stratégiákat és a kiadásokat annak érdekében, hogy a termékportfólió versenyképes legyen. Továbbá összehasonlító értékelemzés szükséges, amelynek segítségével az árak és a készlet a bevétel szempontjából optimalizálható.

HOGYAN SEGÍTHET A JATO V5?

A JATO V5 alkalmas a termékspecifikációk, mennyiségek, valamint ösztönzési stratégiák elemzésére, tehát több módszert is kínál a gépjárműipari cégek terméktervezőinek világszerte. Ennek révén a JATO V5 és a JATO piackutatási megoldásai mélyen beépültek ügyfeleink munkafolyamataiba.  A JATO V5 segítségével nagy mennyiségű összehasonlítható információt elemezhet, amivel meghatározhatja jelenlegi és jövőbeni pozícióját a piacon.

Így lehetővé válik az ön számára, hogy gyorsan és hatékonyan döntsön vállalkozása döntő fontosságú ügyeiben. Kiderülhet, hol helyezkedik el vállalkozása az átlaghoz képest piaci szegmensek vagy bizonyos versenytársak tekintetében. Ennélfogva láthatja, hogy előrébb vagy hátrébb tart az tendenciákhoz képest, és eszerint alakíthatja döntéseit. Ezen felül megtudhatja, hogy előreláthatóan hogyan változnak majd ezek a mutatók, amit figyelembe vehet új termékének fejlesztési folyamatánál.

Ha többet szeretne megtudni a JATO V5 működéséről – kérjük, kattintson ide! Örömmel vesszük megkeresését.

Kapcsolódó megoldásaink

KAPCSOLAT – KÖZPONTI IRODA