JATO Specifications

Hur kan ni analysera och jämföra era fordon med era konkurrenters? Hur håller ni koll på nya modeller, segment och ny teknik som finns på marknaden?

Det finns en mängd tillval och hur kan ni försäkra er om ni har rätt specifikation på ert fordon? Sättet på vilket konsumenter köper fordon har förändrats, hur ser er produktplanerare till att de utvecklar rätt produkt för era kunder?

  • JÄMFÖR FÖRDELAR

   Förmåga att jämföra individuella varumärkens modeller och deras fördelar

  • NYCKELFÖRDELAR

   Tydligt visa dina fordon nyckelfördelar gentemot konkurrenternas

  • DAGLIGA UPPDATERINGAR

   Dagliga uppdateringar med vår senaste information om specifikationer, tillval och priser

  • ÖKAD KUNSKAP

   Förbättrar produktkunskapen om ert eget varumärke, men även för konkurrerande märken och modeller

  • FRÅN TILLVAL TILL STANDARD

   Möjlighet att spåra när en funktion går från att vara ett tillval till en del av ett fordons standardutrustning

  • KONFIGURERA ERT FORDON

   Möjlighet att konfigurera ert valda fordon till exakta specifikationer inklusive tillval

  • TILLVALENS FÖRDELAR

   Bygg på tillval för att visa tillvalens fördelar på ett av era fordon framför konkurrenten

  • JÄMFÖRANDE INFORMATION

   Jämför enkelt flera fordon då alla använder samma terminologi

  • HISTORISK INFORMATION

   Tillgång till värdefull historisk information som kan användas för att genomföra djupgående trendanalyser

Vad innebär detta?

Den globala bilindustrin är i ständig förändring och levererar oöverträffade nivåer av kundvärde. Fordon är bättre och mer tillförlitliga, späckade med standardfunktioner som vi för några år sedan behövde köpa som tillval.

Den globala konkurrensen är ännu mer krävande i och med införandet av nya modeller och nya segment utefter att kundernas behov förändras. Uppdaterad, korrekt och aktuell information ger tillverkarna basen för att kunna ta informerade beslut.

Hur kan JATO Specifications hjälpa?

Informationen i JATO Specifications är i kärnan i allt vi gör och levereras via ett antal lösningar för att möta behoven hos våra företags- och privatkunder inom fordonsbranschen.

För fordonstillverkare via JATO Net som ger företag en omfångsrik informationskälla för de senaste specifikationerna, JATO V4 är en produkt och säljplaneringslösning för att ge omedelbar beslutsfattande makt till er verksamhet och JATO Analysis and Reports är vår konsultlösning för alla behov av fordonsrapporter er organisation har.

För fordonsåterförsäljare via JATO Carspecs, vårt jämförelse- och konfigurationsverktyg, och JATO Datafeed, våra dataset levererade ad hoc i ett format som passar era behov.

Varje lösning gör att ni kan se övergripande specifikationer och fördelar med ett fordon mot ett annat. Genom att flytta försäljningskonversationen till fördelar och förmåner kan återförsäljare och tillverkare använda JATO Specifications för att visa varför en konsument ska köpa deras fordon istället för en av konkurrenternas.

För mer information om JATO Specifications och för att diskutera den bästa lösningen för ert företag – klicka här. Vi ser fram emot att prata med dig.

Relaterade Tjänster

KONTAKT - HUVUDKONTOR