Vår Ledningsgrupp

Giovanni Pioli

Director, EMEA

Efter examen med högsta betyg i Business & Economics 1989 tog Giovanni en roll på marknadsavdelningen hos Fiat Auto SPA, och arbetade med lanseringen av nya LVCs.

Giovanni kom till JATO 1990 som vår representant för den italienska marknaden, och tog snabbt italienska researchpropositioner till högsta standard, och byggde djupa och pålitliga affärsförbindelser med de viktigaste fordonsaktörerna i Italien. År 1992 utnämndes han till Operations Manager och ledde inom 5 år ett nyskapande team inom Research, Training och Client Support, som blev en av JATOs viktigaste intäktsgeneratorer.

År 2001 utsågs han till General Manager för Italien och Schweiz, och har därefter expanderat sitt ansvarsområde till att vara Regional General Manager – South Europe, och skapade viktiga internationella relationer med till exempel Renault-NISSAN, PSA Peugeot-Citroën, FIAT Group & ALD, utvecklade verkliga värdehöjande affärsinitiativ såsom JATO Incentives och våra Analysis & Reporting-tjänster.

2012 utseddes Giovanni till Vice President Sales – Europe, och bjöds år 2014 in att ingå i styrelsen för JATO Dynamics Limited som Director, Europe. Under Giovannis ledarskap ansvarar JATOs europeiska team för några av våra största globala kunder.

ALT