Vår Ledningsgrupp

Jake Shafran

Chairman & CEO

Jake inledde sin karriär inom research hos ERC Statistics, ett banbrytande Londonbaserat researchsbolag med fokus på syndikerade research för multi-country konsumentprodukter. Då Jake var hos ERC skapade han prototyper för ett antal researchsprogram inklusive informationstjänster för fordonsindustrin.

1984 grundade Jake JATO Dynamics för att genomföra och utveckla sina innovativa idéer för att samla in och leverera konkurrenskraftig marknadsintelligens för fordonstillverkare i de större länderna i Europa.

Sedan dess, genom att arbeta tillsammans med praktiskt taget alla viktiga aktörer inom branschen, har Jake personligen lett tillväxten och utvecklingen av verksamheten från ett litet boutiqueresearchsföretag till ett blomstrande företag med en internationell närvaro över mer än femtio länder. Idag, som en följd av detta, har JATO blivit allmänt accepterat som en världsledande leverantör av beslutsgrundande information för fordonsindustrin. Hans kompromisslösa krav på att leverera kvalitetsprodukter och tjänster, liksom en viljestyrka att skapa maximal nytta och glädje för våra kunder, är grunden för denna framgång.

Jake ledde själv verksamheten fram till 2010 då han utsåg en CEO och övergick till positionen som Chairman, för att kunna fokusera på visioner och utveckling av nästa generations JATO-lösningar.

ALT